Varumärken

Hårologi

Hårologi betyder ”läran om håret. Hårologikonceptet bygger på just detta, att lära sig om hår, hud och näring för att kunna få så fina hår som möjligt. Genom att utföra hårtester där vi mäter styrka och sträckbarhet på ditt hår kan vi skräddarsy hårvården så att de passar just dig. Detta i kombination med kosttillskott får vi maximalt med näring till håret. Som utbildade hårologer har vi fördjupat oss i hårets uppbyggnad och är experter på just hår.
Produkterna tillverkas med största omsorg i Sverige och de jobbar hårt för att få in så många produkter som möjligt på sigNature listan för miljövänliga produkter.

Maria Nila

Maria Nila har med sina 40års erfarenhet i branschen lyckats skapa ett starkt hårvårdsmärke som satsar på kvalité. Med filosofin att tillverka bästa möjliga produkt utan att behöva kompromissa med skonsamhet eller miljövänlighet kan Maria Nila erbjuda en sund arbetsmiljö för oss frisörer.
Inga produkter testas på djur och målet är att bli 100% veganska. Genom att tillverka alla produkter i Sverige i sin egna produktanläggning i Helsingborg kan de hålla de säkerhets- och produktkontroller som krävs för att garantera den höga kvalitén som kunderna förtjänar.